Administrator
    Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu a primit astazi vizita unei delegatii israeliene, compusa din reprezentanti ai Federatiei Internationale a Comunitatilor Educative. Discutiile au vizat prezentarea oportunitatilor investitionale ale judetului Bacau dar si proiectele sociale implementate de catre DGASPC în parteneriat cu Consiliul Judetean Bacau. De altfel, interesul delegatiei a fost centrat pe domeniul educatiei, întrebarile adresate referindu-se la serviciile oferite copiilor institutionalizati dar si la bugetarea acestora. De un interes deosebit s-a bucurat prezentarea proiectului pilot „Incluziunea sociala prin furnizarea de servicii sociale integrate la nivelul comunitatii”implementat de UNICEF România în parteneriat cu DGASPC Bacau, institutii judetene, autoritati locale, judetene si nationale sustinut financiar de Norway Grants si UNICEF.
    În cadrul deplasarii în judetul Bacau, delegatia din Israel va vizita obiective sociale, precum Centrul multifunctional pentru tineri aflati în dificultate dar si orasele Moinesti si Târgu Ocna. 
    Federatia Internationala a Comunitatilor Educative (F.I.C.E.) este un organism la nivel mondial al carei scop declarat este de a implementa proiecte adresate tinerilor, care vizeaza educatia în afara familiei. În prezent F.I.C.E. activeaza în 27 de state printre care se numara Canada, tari ale Europei si Africii.

Close Search Window