Administrator
Sala Ateneu a gazduit luni, 9 iulie 2018, cursul festiv de absolvire a promotiei 2018 de asistenti generalisti din cadrul Colegiului ”Mihai Eminescu” – Nivel Postliceal. La evenimentul festiv au participat presedintele Consiliului Judetean Bacau, Sorin Brasoveanu, prof. Hulea Constantina, directorul colegiului, Andrioaie Ana-Maria, director adjunct, Minodora Chicea, presedinta Ordinului Asistentilor Medicali, dar si reprezentanti ai Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, alaturi de cadre didactice ale Colegiului, medici coordonatori, elevi, familiile si prietenii absolventilor.
În cuvântul sau, presedintele consiliului judetean, Sorin Brasoveanu le-a adresat cuvinte de încurajare. ”Dezvoltarea si alinierea sistemului de sanatate la standardele europene constituie o prioritate a Consiliului Judetean Bacau. Astfel, în perioada 2018-2018 sunt investiti peste 37.941.711 Euro în dezvoltarea sistemului medical bacauan. Performanta sistemului de sanatate din judet depinde însa nu numai de infrastructura medicala si dotarile puse la dispozitia acestuia, ci mai ales de calitatea, implicarea si profesionalismul personalului medical. În acest sens, va doresc si îmi doresc sa construim împreuna aici, în judetul Bacau un sistem de sanatate performant care sa raspunda nevoilor cetatenilor, iar voi sa fiti motorul  schimbarii.
Va doresc sa aveti rezultate frumoase în viitoarea dvs cariera si sa nu uitati nicio clipa ca v-ati dedicat uneia dintre cele mai frumoase si nobile profesii – aceea de salvatori ai vietilor semenilor. Felicitari si mult succes!”.

Close Search Window