Administrator

COMUNICAT DE PRESA

Drumul DJ252 Ungureni-Buhoci va fi restrictionat pâna în noiembrie pentru lucrari de consolidare!

Rugam conducatorii auto care tranziteaza aceasta zona, în timpul zilei, sa apeleze la rutele ocolitoare, prin Parincea, Horgesti, Racatau si Gioseni.
Drumul va fi închis în intervalul orar 7-20, în timpul saptamânii, de la 7 la ora 14, sâmbata iar duminica se va putea circula.
Ne cerem scuze pentru situatia creata de aceste lucrari complexe la DJ252, care creeaza un disconfort conducatorilor auto acestia fiind nevoiti sa parcurga distante mai mari pâna la destinatie.
Alunecarile de teren care s-au produs în ultima perioada pe DJ252 între Ungureni si Buhoci, pe fondul unui teren argilos si a precipitatiilor abundente au afectat acest drum judetean.
În urma expertizelor s-a stabilit ca este necesara interventia de urgenta pe aceasta portiune de drum, pentru a fi evitata degradarea acestuia pe o lungime mai mare, fapt care ar necesita investitii mai mari ulterioare dar si închiderea circulatiei pe o perioada mai lunga de timp.
Singura solutie viabila este consolidarea prin forarea unor piloti forati si realizarea unui zid de sprijin. Utilajul special, de mari dimensiuni, care va realiza peste 150 de piloti forati la o adâncime de 22 de metri, cu un diametru de 1,2 metri, blocheaza circulatia rutiera pe acest drum în timpul executarii lucrarilor.


    Presedinte,
    Sorin BRASOVEANU

 
Close Search Window